2013.04.24.
12:43

Írta: mezeinewsee

Tavasz van!

tető 097.jpgÍrtam már, hogy szeretem a telet. Nagyon! Játszani a hóban, tobozt keresni és találni... igen, az nagyon jó.

De a tavasz! Már el is felejtettem, hogy az ilyen! Mindenhol illatok, állatok és növények. Annyi megszagolni és megenni való van!
Szerencsére találok nagy füvet, amiben lehet rohangálni, haver kutyákat, akikkel lehet játszani. Dobby, a kis haverom is egyre kutyább, már futni is lehet vele!

És persze Newsee-val is sokat játszunk. Most szívesebben ugrálok föl rá, bár ilyenkor röhög, hogy "Puffy, de jó, hogy nem vagy bernáthegyi!" Csak tudnám, mit akar ezzel mondani?

Szerencsére a pocivakarás tavasszal is jár. Megyek, megvakartatom. Ha jók lesztek, valaki biztos a ti pocitokat is megvakarja!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pankakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr355244595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása